Jon, Mark and Robbo-¢s (JMR) Easy Drinking Whisky står for lancering af en serie af whiskycocktails i de engelske pub'er og barer.
Firmaet som også udgiver whiskyerne - The rich spicy one - The smoky peaty one - The smooth sweeter one er gået sammen med mixologen (??) Wayne Collins og har kreeret tre nye varianter
Whisky Magazine har nu offentliggjort detaljerne omkring nogle af de Masterclasses som afvikles i forbindelse med Whisky Live London den 11.-12. marts. Prisen for en time er i alle tilfælde Ãâã11. Tilmelding til Whisky Live og Masterclasses sker på www.whiskymag.com/store/
Balvenie Vertikalsmagning - Brian Kinsman, blender hos WIlliam Grant, præsenter Balvenie lige fra nydestillat til 30-års whisky med henblik på hvad der sker under lagring.
Dalmore og Jura - Richard Paterson, Master Blender hos Whyte and Mackay, præsenterer specialiteter fra de to destillerier.
Tullibardine destilleriet, som blev vækket til live igen sidste år efter at have været lagt i mølposen i et årti, er begyndt at brygge øl. Det har de gjort for at hjælpe med at finansiere de første 10 år inden deres første whisky er klar i 2014.
Whiskyflaskerne klirrer som aldrig før i bagagerummet, når danskerne har forladt de tyske grænsemarkeder.
En undersøgelse af analyseinstituttet GfK lavet Vin og Spiritus Organisationen i Danmark (VSOD), viser, at danskerne nu køber mere spiritus syd for grænsen, end de gjorde, før de danske spiritusafgifter blev sænket i oktober 2003.
Whisky Magazine står bag et projekt mod fattigdom. En to dages gåtur på 40 miles (ca. 64 km) i Speysides vidunderlige landskab. Gåturen afholdes i forbindelse med whiskyfestivalen i april måned.
En flaske The Macallan single malt med den skotskfødte Hollywood stjerneskuespiller Ewan McGregors autograf, er en del af et parti whisky, som bliver bevogtet af to politibetjente.
Whiskyerne er indsamlet af de to politibetjente, Grant Wilson og Scott Mackay, som cyklede rundt til 87 destillerier forrige sommer.
Mackmyra Svensk Whisky Deres virksomhed startede med en drøm: at skabe maltwhisky her i Skandinavien. En drøm, de har virkeliggjort idag. Trods det hårde arbejde (bare for at kunne starte eksperimenterne krævedes 17 forskellige tilladelser) har de også haft det sjovt. De vil gerne dele ud af deres oplevelser. Råvarerne, de anvender, er udelukkende lokale. Kornet leveres fra tre gårde i Uppsala. Vandet er renset naturligt i rullestensåsene i Mackmyra. Tørv og spæde enebærkviste til røgningen hentes også lokalt. Hver gang et fad anvendes, udvaskes smagen. Derfor benytter de kun fade, som ikke har lagret whisky før, såkaldte first-fill. Alle fade kvalitetskontrolleres og bygges om til den nye størrelse af Sveriges eneste bødker. Ã ÆÃârs test og bedømmelser har ført dem frem til skandinavisk maltwhisky af høj kvalitet.
Hvorfor får man tømmermænd og hvad kan man gøre for at lindre smerterne...? Bemærk sætningen; "The British Medical Journal did tests that showed drinking bourbon whiskey is twice as likely to cause a hangover than the same amount of vodka."