St.Georges destilleriet åbner dørene

More
12 years 2 days ago #12754 by MacLars
I morgen (17 august) åbner det første engelske destilleri dørene for offentligheden når de indvier deres visitor-center.

Destilleriet har været aktiv siden oktober, så det varer nogen år før de kan kalde deres produkt for whisky, der skulle dog være mulighed for at smage på varerne allerede nu på deres rundtur.

Kilde: EDP24

Norfolk Whisky's hjemmeside: www.norfolkwhisky.co.uk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 day ago #12755 by dmwa
Ja - og Dansk Maltwhisky Akademi er ved at sætte en mini whisky rejse op 22.-25 november 2007, hvor vi vil besøge St Georges...

Mere følger i kommende nummer af MALTEN, der udkommer om kort tid

Slainthe

DANSK MALTWHISKY AKADEMI

Flemming Gerhardt-Pedersen

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20004 by JimTaggart
Som nævnt i Al Jones' rejsebeskrivelse
http://www.whiskynyt.dk/index.php?modul ... lay&pid=21
og i tråden om Danish Whisky Invasion
http://www.whiskynyt.dk/index.php?name= ... pic&t=3259
besøgte en gruppe danske whiskyentusiaster St. George's Distillery i 2008. Vi var alle meget begejstrede for de forskellige varianter af den unge sprit, vi så gavmildt fik lov at smage. I december 2009 blev den første St. George-sprit så til whisky og ventetiden for de rejsende var forbi. Vi havde nemlig i god tid bestilt nogle kasser af den første whisky.

Hvordan er den så, den nye whisky fra St. George's (The English Whisky Co.)? Udefra ser den ganske indbydende ud i det røde rør med Sankt Georg og dragen udenpå. Flasken er i Signatory's decanter-stil (den runde udgave). Men hvad med indholdet?
St. George's, Distilled: 26. november 2006 / Casked: 5. december 2006 / Decasked: 9. december 2009, bourbonfad 200 liter, u-røget, fl.1891/2694, 46%. Duft: grønne æbler, vanilie, mæsk, mandler, sprød friskhed, sød fudge-karamel. Under besøget fandt MacNiels udsprungne bøgeblade og det kunne godt være dem, der også er på spil her :) Efter noget tid i glasset kommer noter af frugtkage/frugtsalat. Smag: igen grønne æbler og mæsk med pænt kraftig men kort delivery. Jeg får noget sort peber i eftersmagen.

Personlig vurdering: Whiskyen er stadig lovende. Lidt ufærdig men charmerende. Bedst i næsen. De sidste 18 måneders lagring (fra vi smagte på produktet sidst) har egentlig ikke tilføjet specielt meget til væsken. En rar, grøn dram, jeg glæder mig til at følge fremover "“ og til at smage ved cask strength ligesom på destilleriet.

Venlig hilsen
Lars Knudsen

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 weeks ago #21413 by Macdeffe
Der har været en brand på stedet i nat, men der er ikke meget nyt endnu

http://bit.ly/95tWp4

/macdeffe

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 weeks ago #21414 by jones
Branden var heldigvis meget begrænset, uden alvorlige skader og uden tab af whisky.

Fra destilleriets hjemmeside:

Breaking News

As you may have heard in the press, we have had a fire at the distillery, but not a serious fire or, fortunately, one that has done any damage to anything of value! Importantly, all the WHISKY IS SAFE.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.072 seconds