Glenmorangie Pride 1981

More
8 years 4 days ago #23726 by Duffer
Hvis man samler på Glenmorangie, så er et oplagt samlerobjekt kommet til Danmark:

GLENMORANGIE PRIDE 1981

Unødvendig godt udført

1981 var et epokegørende år på mange fronter: TGV højhastighedstog indtog skinnerne i Frankrig, NASA lancerede sit Space Shuttle-program, MTV så dagens lys og bragte musikvideoer til masserne og IBM introducerede sin første PC og lagde derved grundstenen til internettet. Og så var det året hvor Glenmorangie Pride 1981 begyndte sin rejse.

Netop nu præsenterer Glenmorangie Pride 1981, der er husets mest sublime single maltwhisky til dato. Pride 1981 er en limited edition og et eftertragtet samlerobjekt, da kun godt 1.000 flasker er tappet på verdensplan. Glenmorangie Pride 1981 forener det praktiske med det æstetiske. De gyldne dråber er hældt på en krystalkaraffel, designet af den franske designer Laurence Brabant, der tidligere har samarbejdet med anerkendte designere som Martin Margiela og Jean-Paul Gaultier. Yderligere er den smukke karaffel lagt i en unik trækasse, designet af det hollandske designtalent Wouter Scheublin. Kombinationen af krystal og træ reflekterer indholdet, og er specifikt designet til at fremhæve denne helt exceptionelle drik.

Pride 1981 er kulminationen af 28 års passion, tålmodighed og kunstnerisk dygtighed. Chefen for Glenmorangies Whisky Creation Team, Dr. Bill Lumsden, arbejder konstant mod at opnå et højere niveau for innovation og formåen, og netop denne tilgang har været grundlæggende for tilblivelsen af Glenmorangie Pride 1981.

Whiskyen er helt særlig fordi den symboliserer foreningen mellem to traditioner indenfor sit felt, nemlig vin og spiritus. Det, der begyndte som en udsøgt vintage-whisky, og oprindeligt skulle lagre i 18 år, er blevet til et mesterværk udi genren. Da Pride 1981 har lagret yderligere 10 år på yderst sjældne Sauterne-fade fra Chateau d'Yquem-vingården, er resultatet en smuk, rig og overdådig, gylden drik, der udgør en fremragende whisky helt uden sidestykke.

"Muligheden for at modne en 18 år gammel whisky i yderligere 10 år i Chateau d'Yquem-fade var for spændende til at lade være. Resultatet er en af vores mest modne whiskyer til dato. Vi forsøger konstant at rykke grænser og forny os, og Glenmorangie Pride 1981 er kulminationen og højdepunktet af vores anstrengelser,"

"A fool and his money are soon parted"
Attachments:

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.054 seconds