LAGO har overtaget distributionen af Hunter Laing produkter i Danmark

More
6 years 3 months ago #30540 by MacNiels

Lidt historie om Hunter Laing:

Hunter Laing & Company LTD er i bogstaveligt forstand den ene halvdel af Douglas Laing & Co Ltd i Glasgow. I foråret 2013 gik brødrene Fred og Stewart Laing hvert til sit, for i stedet at følge forskellige forretningsmæssige koncepter, hver for sig. Fred ønskede at inddrage sin datter i forretningen, ligesom Stewarts to drenge stod klar i kulissen til at engagere sig i familiens foretagende. Brødrene mente derfor, at det var den mest hensigtsmæssige løsning at dele firmaet over i to og samtidig dele lagret af whisky, de gode medarbejdere og de mange tilhørende mærker og aftapningsserier.

Hunter Laing har etableret sig i Glasgow på Park Circus, hvor kontorer og smagefaciliteter er blevet etableret i nogle fantastiske omgivelser. Endvidere har Hunter Laing overtaget firmaets aftapningsfaciliteter i Glasgow, og har således selv kontrol over hele processen fra fad til flaske.

Read more...

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #30541 by Macdeffe
Fra hvem ?

Nåede Macy at være importør for denne del af det gamle Douglas Laing ?


Steffen

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago - 6 years 3 months ago #30542 by MacNiels
Jeg mener at MacY har haft hele Douglas Laing sortimentet før Laing brødrene gik hver til sit.
MacY har vist stadig Provenance og Directors Cut aftapningerne.. Der er sikkert flere, men det er lige dem jeg kunne komme på.

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk
Last edit: 6 years 3 months ago by MacNiels.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #30543 by Macdeffe
Ja, de er i hvert flad gået videre med Fred's afdeling

Steffen

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.057 seconds