Kommentar: Ardbeg Blasda

More
15 years 7 months ago #16107 by Peteys
Blasda lyder altså mere som navnet på en supermarkedskæde end et passende tilnavn til en Ardbeg.

Bill Lumsden har i øvrigt udtalt at de ikke har tænkt sig at gøre det til en vane at aftappe ved 40% (som Blasda er)

Peter

Den bedste dram er den næste dram!

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16112 by MacOtto
Replied by MacOtto on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
På hjemme siden skriver de i shoppen:

We all know Ardbeg packs a peaty punch, but if you remove some of that peat, can Ardbeg still retain its perfect balance? The mind bog-gling answer is "yes"! By taming our usual mighty peating levels we have created Blasda, peated to an average of just 8 parts per million phenol (8ppm) compared to the more usual 24ppm. Blasda is still perfectly balanced, but light, sweet and delicious.

Er det mon en ny version af den un-peatede - Kilkerran ?

MacOtto

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16113 by Lading
Replied by Lading on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
......Kildalton ;-)

> Lading <

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16114 by -arsH
Replied by -arsH on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Var på en "Verdenspremiere" med Ardbeg Blasda i Oslo 28.8, og da viste importøren en powerpoint fra Ardbeg hvor det sto at Blasda var "perfect for mixing cocktails". Ingen imponerende malt for min del.....Jeg har skrevet tasting notes på det norske whiskyforumet (krever registrering)

Lars Helge
NMWL Oslo

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16134 by Duffer
Replied by Duffer on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Nyhedsbrev:
Ardbeg Blasda vil snart blive udskænket for danske medlemmer af Ardbeg Committee
Sted: et hemmeligt sted i København
Dato: 1 Oktober 2008
Tidspunkt: mellem 18 og 22.30

"A fool and his money are soon parted"

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16135 by MacNiels
Replied by MacNiels on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Har lige fået at vide at der stadig er få ledige pladser.

Tager ikke selv turen for en enkelt Ardbeg.

MacNiels

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

  • redlich
  • Visitor
  • Visitor
15 years 7 months ago #16147 by redlich
Replied by redlich on topic Kommentar: Ardbeg Blasda

Sted: et hemmeligt sted i København


Nok nærmere et sted uden for københavn, vi skal vist ud og sejle en tur ;)

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16148 by Jan_
Replied by Jan_ on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Hmm... ret umuligt at komme med her virker det til...

Jeg besvarede den første mail indenfor 2 timer og den anden inden for 4 timer - men det var så ikke hurtigt nok. :evil:

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago #16149 by Jan_
Replied by Jan_ on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
He he - fik efterfølgende en mail om at der alligevel var en ledig plads :D

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 6 months ago #16266 by Duffer
Replied by Duffer on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Set på <!-- w --><a class="postlink" href="www.juuls.dk">www.juuls.dk

"ARDBEG UGE HOS JUUL'S VIN & SPIRITUS

I uge 41 kommer der til at lugte godt af røg og tjære hos Juul's Vin & Spiritus, når vi byder indenfor til smagning af nye og gamle kendinge fra Ardbeg Destilleriet.

Prøv fx. den helt nye Ardbeg Blasda eller måske en cocktail lavet med Ardbeg TEN.
Derudover vil der selvfølgelig være en masse gode tilbud og en rigtig omgang sækkepibe musik.

Torsdag den 9. oktober

09:00 "“ 17:30 Løbende fri smagning af Ardbeg TEN, Blasda, Renaissance, Airigh Nam Beist, Uigeadail og Renaissance.
15:00 "“ 17:30 Smag på Cocktails med Ardbeg TEN
16:00 "“ 17:30 Skotsk sækkepibespil i fuld ornat

Fredag den 10. oktober

09:00 "“ 17:30 Løbende fri smagning af Ardbeg TEN, Blasda, Renaissance, Airigh Nam Beist, Uigeadail og Renaissance.
15:00 "“ 17:00 Smag på Cocktails med Ardbeg TEN
16:00 "“ 17:30 Skotsk sækkepibespil i fuld ornat

Lørdag den 11. oktober

09:00 "“ 14:00 Løbende fri smagning af Ardbeg TEN, Blasda, Renaissance, Airigh Nam Beist, Uigeadail og Renaissance.

Hold øje med de særligt gode Ardbeg tilbud i den elektroniske "Whisky Post" næste weekend eller her på siden
Arrangementet foregår hos Juul's Vin & Spiritus -Værnedamsvej 15 - Frederiksberg C."

"A fool and his money are soon parted"

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 4 months ago #16760 by Macdeffe
Replied by Macdeffe on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Jeg invisterede i en Blasda på Cockney i Torsdags

Jeg syntes det var en stor skuffelse. Når man så ofte hører fra de store destillerier at de ikke vil sælge til uafhængige aftappere for at "forsvare" deres brand og kvalitet og så ser at de selv lukker sådant noget her ud på markedet. Jeg ved godt at en sikker er lavet til et andet marked end sådan en som mig, men helt ærligt ???

Macdeffe

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
15 years 4 months ago #16765 by jones
Replied by jones on topic Kommentar: Ardbeg Blasda
Jeg har også prøvet Blasda på Cockney Pub og har en mere delt oplevelse end Deffe.

Vurderet på næsen alene er den tæt på at være den bedste Ardbeg nogensinde, potent og fyldig med en fuldendt kombination af Ardbeg grist, røg, olier og citrus.

Men den helt store skuffelse indtræffer når man smager. Der er bogstaveligt talt ingenting. Ultratynd og bleg, som om whiskyen med den fremragende næse var blevet vandet ned til ukendelighed.

Der er nok tale om den største mangel på sammenhæng mellem duft og smag som jeg nogensinde har oplevet.

Jeg ville anbefale at man nøjes med at en dram på værtshus. (Den skal opleves trods alt.)

Al J.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.252 seconds