Salg af andele i et Bowmore fad fra 1998

More
8 years 6 months ago #23774 by ToftConsult
Vi er et mindre ny opstartet firma, som har specialiseret sig i at importerer whisky fra Skotland. Vi har i den forbindelse købt et Bowmore fad, som er destilleret den 25 september 1998 og ligger på et "refill bourbon barrel".
Fadet ligger på ikke mindre end 61,7 % til tros for sin godt 12 år og det forventes aftappet i slutningen af Q4 2012 - altså når den er fyldt 14 år.
Fadet vil blive aftappet på fadstyrke, som forventes at komme til at ligge på ca. 60%

Én andel kan erhverves for 755,- DKK (alt inkl.) og giver dig muligheden for, at erhverve en hel fantastisk Bowmore på fadstyrke, til en pris som er langt under butikkernes.

Andelene kan bestilles på vores hjemmeside: www.fadandel.dk hvor du ligeledes kan læse om smags og duft noterne.

Sláinte
Toft Consult

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #23776 by Macdeffe
Billig whisky og også lidt billige flasker til dem der ikke tør binde an på andele der leveres et stykke tid ude i fremtiden

En mass e god info (og korrekt), dog er der et par stavefejl der skal luges ud i, men det er ikke mange. Jeg er dog blevet så gammelfar agtig at når en Glen Grant beskrives som "Glemerende whisky til pengende" så bliver jeg lidt skræmt :-)

Vi er vel nok en del her på dette forum der har brændt sig på et fadandele koncept der er tilsvarende dette (Qualityworld)

Jeg kan se at flaskerne er fra Whiskybroker (Martin Armstrong), som er det der var Bladnoch Forum aftapninger. Det kunne godt ligne at fadende måske også sources i de samme kredse som Norse Cask fadende blev i sin tid

Hvordan vil jeg som evt. kunde stå i et tilfølde af konkurs ?

Hvorom alting er, så er det meget billig whisky, mindst lige så billig som Norse Cask.

Og tør man ikke fadandelene er der jo 5-6 flasker at vælge imellem

Steffen

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #23777 by ToftConsult
@Macdeffe, tak for din response.
Jeg er klar over at der er et par stave "bøffer" og de bliver også ryddet af vejen ASAP. :-)

Jeg har selv brændt mine fingere på det du hentyder til, hvorfor pengene som kommer ind på andelene står på en særskilt konto - og kan KUN tages ude i det øjeblik fadet skal tappes/hjemtages.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #23778 by Duffer

ToftConsult wrote: Jeg har selv brændt mine fingere på det du hentyder til, hvorfor pengene som kommer ind på andelene står på en særskilt konto - og kan KUN tages ude i det øjeblik fadet skal tappes/hjemtages.

Du er sikkert en ærlig og retskaffen mand, men at dine eventuelle indbetaleres penge går ind på en særskilt konto - ja det ser jeg ikke som nogen garanti. Det skal dog ikke afholde mig fra at ønske dig held og lykke med projektet.

"A fool and his money are soon parted"

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.069 seconds