- Posts: 86
- Thank you received: 0
Bord"destillering"
18 years 11 months ago #5566
by Dragen
Bord"destillering" was created by Dragen
Prøv lige at se den lille sag som
www.thewhiskystore.de
har på deres prisliste under "Stills, Water Jugs, Accessories"...
Den hedder "Deco Table Still" - men kan tilsyneladende bruges....
Kan man leve uden ???
Produktbeschreibung
Gefertigt aus mundgeblasenem Schott-Duran-Glas und V2A-Edelstahl komplett in einer Holzkiste verpackt.
Fassungsvermögen des Destillierkolbens: ca. 250 - 300 ml Bier/Wein
Fassungsvermögen des Kruges: ca. 50 - 60 ml Whisky/Brandy
Gestellmaße:L 300 mm/B 100 mm/H 250 mm
Zur Destillation eignen sich grundsätzlich alle Biere und Weine, egal ob rot, weiß oder rosé. Selbst ein Apfelwein kann zu einem hauseigenen Calvados gebrannt werden.
Den hedder "Deco Table Still" - men kan tilsyneladende bruges....
Kan man leve uden ???
Produktbeschreibung
Gefertigt aus mundgeblasenem Schott-Duran-Glas und V2A-Edelstahl komplett in einer Holzkiste verpackt.
Fassungsvermögen des Destillierkolbens: ca. 250 - 300 ml Bier/Wein
Fassungsvermögen des Kruges: ca. 50 - 60 ml Whisky/Brandy
Gestellmaße:L 300 mm/B 100 mm/H 250 mm
Zur Destillation eignen sich grundsätzlich alle Biere und Weine, egal ob rot, weiß oder rosé. Selbst ein Apfelwein kann zu einem hauseigenen Calvados gebrannt werden.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
18 years 11 months ago #5590
by Steen
Replied by Steen on topic Bord"destillering"
Tror I at der er nogen fremtid i en niche industri, med produktion af fade til den slags ?
Please Log på or Create an account to join the conversation.
18 years 11 months ago #5591
by MacLars
Replied by MacLars on topic Bord"destillering"
Muligvis har Laphroaig nogen mindre fade i overskud der kan samles til nogen quarter-quarter-cask?
Please Log på or Create an account to join the conversation.
18 years 11 months ago #5593
by Steen
Replied by Steen on topic Bord"destillering"
Med alt mulig respekt............. men tror du ikke at quarter-quarter-cask`s er lidt overkill ??
Så vidt jeg kan se (og jeg er absolut IKKE særlig hård til Tysk) får man kun ca. 5-6 cl whisky ud af hver destillation.
Jeg tænkte på om man skulle begynde at bygge nogle af ispinde ? Der skal naturligvis være tale om kvalits egetræs ispinde!!
Man kan jo evt. lave dem af brugte ispinde.............. så kunne man jo lave en Filur, Kung-Fu eller Magnum finnish og bruger man en af de der Magnum med karamel i, så har man jo også klaret det der lille problem med karamel justering
Så vidt jeg kan se (og jeg er absolut IKKE særlig hård til Tysk) får man kun ca. 5-6 cl whisky ud af hver destillation.
Jeg tænkte på om man skulle begynde at bygge nogle af ispinde ? Der skal naturligvis være tale om kvalits egetræs ispinde!!
Man kan jo evt. lave dem af brugte ispinde.............. så kunne man jo lave en Filur, Kung-Fu eller Magnum finnish og bruger man en af de der Magnum med karamel i, så har man jo også klaret det der lille problem med karamel justering
Please Log på or Create an account to join the conversation.
18 years 11 months ago #5594
by Towle
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Replied by Towle on topic Bord"destillering"
MacLars skrev:
Venlig hilsen
Kurt
Når man nu genbruger Bourbon- og Sherry-fade, hvad så med at importere nogle brugte Cognac-tønder fra Sct. Bernhard? De har en ideel størrelse til projektetMuligvis har Laphroaig nogen mindre fade i overskud der kan samles til nogen quarter-quarter-cask?
Venlig hilsen
Kurt
Venlig hilsen
Kurt "Towle"
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.263 seconds