- Posts: 1
- Thank you received: 0
Vores Første Smagning
- stillingeaway
-
Topic Author
- Offline
- New Member
-
Less
More
18 years 5 months ago #9107
by stillingeaway
Cleveland Rocks!!1
Vores Første Smagning was created by stillingeaway
Vi er nogle gutter der har taget mod til os og skabt StillingeAwayCrew. En lille gruppe der elsker whisky med desværre ikke ved ret meget om dem. Vi har for første gang arrangeret vores egen lille smagning. Jeg er vært og har derfor et nok lidt banalt spørgsmål men dog vigtigt i sammenhængende interesse. Hvad serverer man til en whiskysmagning? Skal der brød på bordet? Skal der noget andet? Det er vel ikke lige som med vin at man smider en halv pølse og en comté efter gæsterne og lader det drukne i vinen?
Jeg håber i kan hjælpe mig
Anders
Jeg håber i kan hjælpe mig
Anders
Cleveland Rocks!!1
Please Log på or Create an account to join the conversation.
18 years 5 months ago #9109
by IvarA
Ivar A
Norsk Maltwhiskylag ( www.nmwl.no )
Replied by IvarA on topic Vores Første Smagning
Personlig så foretrekker jeg kun hvitt brød til whiskysmakingen. Det hjelper litt på sulten i tillegg til at det renser munnen. De fleste "forståsegpåere" anbefaler at man ikke spiser mye mat tett på en smakning. Lukt og smak skal visstnok være bedre da. Matinntaket må jo imidlertid avpasses mengden whisky. Husk på at maten ikke er strekt krydret.
Ivar A
Norsk Maltwhiskylag ( www.nmwl.no )
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.125 seconds