- Posts: 345
- Thank you received: 0
Vinspecialisten i Herningcentret
- Springbank21
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
Less
More
15 years 8 months ago #16021
by Springbank21
Vinspecialisten i Herningcentret was created by Springbank21
Berrys Own Inchgower 1975 28y 46%
Exclusive Malts Balblair 1975 29y 46.2%
Adelphi Tomintoul 1967 36y 47%
Norse Cask Aultmore 16y 56.8%
Dewar Rattray Linkwood 20y 60.2%
Bottlers Isle of Jura 18y 52.7%
evt en overraskelse
Dette er hvad man kan smage d. 31.10.2008.
Denne gude smagning bliver præsenteret af David Larson fra QW..... men læs mere på deres hjemmeside: www.vinspecialisten-herning.dk
mvh
Springbank21
Exclusive Malts Balblair 1975 29y 46.2%
Adelphi Tomintoul 1967 36y 47%
Norse Cask Aultmore 16y 56.8%
Dewar Rattray Linkwood 20y 60.2%
Bottlers Isle of Jura 18y 52.7%
evt en overraskelse
Dette er hvad man kan smage d. 31.10.2008.
Denne gude smagning bliver præsenteret af David Larson fra QW..... men læs mere på deres hjemmeside: www.vinspecialisten-herning.dk
mvh
Springbank21
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Springbank21
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
Less
More
- Posts: 345
- Thank you received: 0
15 years 7 months ago #16227
by Springbank21
Replied by Springbank21 on topic Vinspecialisten i Herningcentret
Så er der kun 10 pladser tilbage til smagningen som er varslet som en af de mere luxuriøse i Herning centret i år.
Skynd jer hvis i vil med det plejer at gå stærkt omkring d. 1.
Og David er jo altid et spændene bekendtskab.
mvh
Springbank21
Skynd jer hvis i vil med det plejer at gå stærkt omkring d. 1.
Og David er jo altid et spændene bekendtskab.
mvh
Springbank21
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Springbank21
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
Less
More
- Posts: 345
- Thank you received: 0
15 years 6 months ago #16319
by Springbank21
Replied by Springbank21 on topic Vinspecialisten i Herningcentret
stadig få billetter....
mvh
springbank21
mvh
springbank21
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.194 seconds