Glenlivet "Carn na Bruar" og "Glencuie".

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Glenlivet kommer med to single cask aftapninger til det tyske marked, "Carn na Bruar" og "Glencuie".

The Glenlivet Single Cask "Carn na Bruar" er opkaldt efter bakken i ​​det skotske højland, som er en milepæl i en af ​​de oprindelige smuglerruter fra Glenlivet dalen. "Carn na Bruar" er fra et enkelt spansk sherry Butt, aftappet efter 16 år på fadet og aftappet ved fadstyrke på 60,2%. Det er der kommet 570 flasker ud af.

Glenlivet "Glencuie" er 16 år og har ligget på et hogshead og aftappet ved fadstyrke på 59,1%. Navet kommer fra Cottage Glencuie som er de nærliggende ruiner af Kildrummy Slot, der tjente som et vigtigt navigation punkter langs smugling ruten. Der er kommet 265 flasker ud af dette fad.

Begge The Glenlivet Single Cask Editions er tilgængelige fra april 2017 udvalgte forhandlere i tyskland.


Noter (The Glenlivet): "Carn na Bruar"

Aroma: delikate og frugtagtige noter af modne abrikoser, søde jordbær marmelade og kandiserede æbler, perfekt afbalanceret med varm, krydret kanel og sød sirup
Smag: ganen er smigret af lækkert søde aroma af saftige rosiner og datoer, der er suppleret med varm kanel noter og krydret muskatnød. Perfekt afbalanceret med et strejf af mørk chokolade og hasselnød.
Eftersmag og fylde: langvarig og tør med en krydret finish,

Noter (The Glenlivet): "Glencuie"

Aroma: delikat og frugtagtige noter af ananas, pærer og æbler. Perfekt afbalanceret med vidunderligt søde aroma af cremet vanilje og ristede mandler
Smag: ganen er smigret af utroligt søde aroma af pære og blød karamel med et strejf af tangy appelsin
Eftersmag: blød og sød med en fløjlsagtig overflade

Kilde: About Drinks
Log-på for at kommentere