Smagning i Rødhus

Torsdag den 4. marts kl. 19.30 er der smagning i Restauranten, Rødhus Klitvej 123.
Restauranten og Poul E Vinhandel i à ƒÂâ€lborg arrangerer en spændende smagning i samarbejde med Mac Y A/S. Der skal hovedsagelig smages whisky fra skotland, men smagerne for også lejlighed til at smage dejlig whisky cremelikør og verdens bedste rom på 23 år. Smagningsprogram:
Hutchisons Ginger Wine 13 %. Serveres blandet som en dejlig velkomstdrink.
Ben Nevis Supreme Selection Blend fra Vestskotland, 40 % Standard blend.
Rom. Ron Zacapa Centenario 23 år fra Guatemala, kåret som den bedste de sidste 6 år, 40 %
Balblair Elements single malt fra Nordskotland, 40 %
Ben Nevis 12 årig Luksus Blend fra Vestskotland 40 %
Deerstalker 12 årig single malt fra Speyside området 40 %
Bruichladdich, 11 årig single malt fra Islay, 46 %
Tobermory, 10 årig single malt fra øen Mull, 40 %
Ledaig, 15 årig single malt fra Mull, 43 % røget
Heather Cream Likør 17 %. Skotsk creme likør med skotsk single malt (Balblair Element)


Yderliger information og billet køb:
Ulla Rygaard
Restaurant Rødhus Klit
Rødhus Klitvej 123
9490 Pandrup
Tlf. 9673 1070