Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Fary Lochan Virtuel whiskysmagning
Thursday, 07. December 2023, 19:00 - 21:00
Hits : 211
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VI GØR DET IGEN – SKAL DU MED?
 

Whiskysmagning hjemme i stuen

Der er en helt særlig festlig stemning, når vi ”mødes” på skærmen, og sammen smager på de whiskyer, som vi har fundet frem fra kælderen, og sendt ud til jer i stuerne. Den stemning kan vi virkelig godt lide, og vi ved fra jeres feedback, at det kan I også. Derfor tager vi en tur mere i manegen. Og som noget nyt bliver det i den hyggelige julemåned denne gang.

Over 4.000 whiskyglade mennesker har allerede deltaget i vores i alt 6 virtuelle smagninger indtil nu. Det er helt vildt fedt. Og det er vi ret stolte over. Derfor er vi selvfølgelig klar til endnu en omgang mere.

Tak fordi I er med os!

Vi har virkelig fundet nogle lækre fade frem til denne smagning, så I kan godt glæde jer! Og denne gang skåler vi i fadprøver der ALLE er minimum 10 år gamle. Smagspanelet er stadig under opbygning, men den gamle kending og publikums-favorit, Thomas Korsgaard er selvfølgelig med os igen. Ingen virtuel smagning på Fary Lochan uden Thomas… Resten af panelet samles og meldes ud inden længe.

Temaet for smagningen denne gang er TO-CIFRET ALDER – 55 ÅR I ALT. Det betyder, at alle whiskyer er fyldt minimum 10 år – og enkelt har rundet de 12 år.

I alt 5 meget spændende 10-12 ÅR GAMLE fadprøver, som endnu ikke er tappet/frigivet til salg.

Du kan altså endnu engang glæde dig til en oplevelse udover det sædvanlige med masser af input og lige så mange (underholdende) historier…

 
Gæster…

I smagspanelet sidder Dansk Brand Ambassador for SMWS (The Scotch Malt Whisky Society), Thomas Korsgaard. Thomas er en yderst kompetent herre indenfor whisky! Med sin store viden og lange erfaring er Thomas ALTID god for en historie – whiskyrelateret eller ej.

Thomas er selvfølgelig ikke alene. Hans venner i panelet er lige på trapperne…

Til at styre smagningen, fortælle om whiskyerne samt svare på mere specifikke Fary Lochan relaterede spørgsmål har vi som altid Morten Jørgensen i hopla.

Det er et line-up, der ikke kan slå fejl!

 

Hvor, hvad, hvordan og hvornår?

Vi streamer smagningen fra Fary Lochan. Det foregår LIVE via Facebook. Så følg med på vores Facebook-side, og vær klar foran skærmen hjemme i privaten. Vi starter kl. 19.00, og vi regner med, at det tager ca. 1½ times tid (måske lidt mere).

Vi skal smage på 5 forskellige Fary Lochan whiskyer ved fuld fadstyrke. Alle 5 samples tappes UNIKT til denne smagning, og kan derfor udelukkende smages ved deltagelse i arrangementet.
Temaet for denne smagning er ” TO-CIFRET ALDER – 55 ÅR I ALT.”.

De 5 smagsprøver er:

    Cognac fad (startet på 1. fill bourbon barrel) – påfyldt bourbon fad d. 05. juni 2012
    PX sherry fad (startet på 1. fill bourbon quartercask) – påfyldt bourbon fad d. 04. august 2011
    Bourbon fuld-modnet med brændenælderøg – påfyldt fad d. 28. september 2013
    Amontillado sherry fad med tørverøg (startet på 1. fill bourbon barrel) – påfyldt bourbon fad d. 15. september 2012
    Bourbon/PX/Bourbon fad med tørverøg (startet på 1. fill bourbon) – påfyldt bourbon fad d. 24. april 2012

 
Sådan foregår det

Du køber et smagesæt på Fary Lochan’s webshop. Smagesættet indeholder 5 x 3 cl. samples + et underlag med info, så du kan følge med i whiskyerne.

Bestil senest den 04. december kl. 12.00, så vi kan nå at få det sendt afsted i tide!

Der er et begrænset antal smagesæt.