Events Calendar
|
Få svar på en masse spørgsmål du aldrig har tænkt på at stille, og hør hvad det er der har gjort skotsk whisky til det vi køber i dag - på godt og ondt.
• Hvorfor er der så mange destillerier der er grundlagt omkring 1823, og igen i 1890'erne?
• Hvad har papegøjer med whisky at gøre?
• Hvorfor lukkede der så mange i 1983?
• Hvorfor har vi i grunden uafhængige aftappere af skotsk whisky - destillerierne kan vel selv aftappe?
• Hvad særligt er der ved Dufftown?
Vi skal gennem denne menu (forbehold for ændringer):
• Mortlach 13 år Old Malt Cask Port finish – vi starter med en hjertevarm sag fra hjertet af Speyside!
• Bladnoch Samsara – Nu er destilleriet åbent. Øh nej? Jo, igen! - øh nej? Jo, igen-igen!
• Balmenach 14 år Old Malt Cask – den korte version: Mums!
• GlenAllachie 11 år PX Cask – 50 års erfaring giver alligevel gode resultater!
• Balvenie 12 år Single Cask – altid et pletskud!
• Machrie Moor Cask Strength – røg på fadstyrke behøver ikke at komme fra Islay!