Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Glen Scotia smagning
Saturday, 9. March 2019, 14:00 - 16:00
Hits : 531
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Glen Scotia har længe stået i skyggen af Springbank som det mindre kendte destilleri i Campbeltown. Men ikke uden grund har det af mange kendere haft en stor stjerne. For mig selv er det et af de destillerier der altid har noget spændende at byde på. Det vi skal smage den 9. marts er disse flasker

14år officiel aftapning, den flaske der var standarden da jeg lærte Glen Scotia at kende. Vi smager selvfølgelig også den 12års der afløste den, og 14 og 18 års (og måske den 21års) fra den serie der afløste dem. Den 14års er ovenikøbet en røget Glen Scotia. Det gælder i øvrigt også Campbeltown festival aftapningen fra 2018. Den er så yderligere afsluttet på et portvinsfad. Udover disse smager vi en 25års fra Cadenhead, og, to SMWS aftapninger begge ex bourbon, på henholdsvis 9 og 14 år (93.71 og 93.75)

Billet til smagningen koster 450dkr med 50kr i rabat ved betaling inden 1/2 (seneste betaling er 1/3). Tilmelding via mail (den her mailadresse) og betaling via kontooverførsel eller mobilepay. Bemærk at halvdelen af billetterne er solgt.

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.