Events Calendar

Flat View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Whiskyforedrag Kolding
Thursday, 28. February 2013, 19:00 - 21:00
Hits : 4701
by Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Whiskysmagning med menu på den engelske pub

Et samarbejde mellem You'll Never Walk Alone i Kolding og Whisky.dk (Ulrik og Olsen - kendt fra bl.a. Whiskymessen) samt mellem civilisationens ældste drik og destillatet heraf har udmøntet sig i tre dage på pubben i Kolding med whiskyen i højsædet tæt efterfulgt af øllet og med følgende program:

Torsdag den 28. februar: Whiskysmagning ved Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen, samt spisning af en lækker tre-retters menu med whisky som hovedingrediens. Pris for hele baduljen kr. 495,- kr.. Smag bl.a. på verdens mest røgede whisky - Octomore 5.1 med et phenol indhold på 169 ppm, samt en spændende aftapning fra SMWS.

Fredag den 1. marts: Spændende whiskyflasker vil forefindes på pubben med mulighed for at smage til anstændige priser, og ligeledes vil der være nogle nye, whiskylagrede øl at finde på køl.

Lørdag den 2. marts: Frokostanretningen denne lørdag vil ligeledes bære præg af whisky. Vi tilbyder en lækker "Snapastallerken" (=mini-smørrebrød) med fem lækre specialiteter alle med en snert af ”you know what” til kr. 98 inkl. en snaps efter eget valg fra vores menu med 15 mærker! Og igen vil der være mulighed for at smage på knap så kendte whisky'er, og mon ikke Henrik eller Ulrik vil være at finde i nærheden med en øl i hånden til at besvare evt. spørgsmål?!

Alle tre dage vil der naturligvis være mulighed for at købe hele flasker med hjem af de mærker, der optræder på weekendens program.
  
DKK  495,00

Location You'll Never Walk Alone i Kolding