WWW Falster 2008 Bunnahabhain

More
11 years 3 months ago #26603 by dmwa
Endnu en gang må man undres over, at en flaske, som stadig kan erhverves hos leverandøren, kan opnå en så god pris på Whiskyauction. I aften afsluttes denne auktion, hvor der er en Bunnahabhain fra WWW Falster 2008 - www.whiskyauction.com/cgi-bin/au ... item=IM173 - indtil nu pris på Euro 128 = DKK 950 - men vi har den stadig til salg for DKK 795. Vel der er ikke mange tilbage, men de er der.... Så skulle man overveje at sætte prisen op - eller håbe på, at de sidste kan få nye ejere?

På vores nylige overstående WWW Skotland 2012, var vi også omkring Ardbeg, og købte Ardbeg day til GBP 65 (ca DKK 600), men de udbydes allerede nu via Ebay til Euro 150 - 185... man skulle bo "next door" til Ardbeg, så er det jo bare at gå ned i butikken én gang om dagen, så er dagslønnen jo stort set hjemme... :lol: :lol: :lol:

Slainthe

DANSK MALTWHISKY AKADEMI

Flemming

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26604 by Macdeffe
Der kan jo sidde nogen derude i verden , der måske syntes at Whiskyauction er den nemmeste måde at anskaffe sig en af dine aftapninger :-)

Så om et køb ved WA er fornuftigt eller ej, eller om man kan finde flasken billigere andre steder er stærkt afhængig af hvor man bor

Men det kan altid betale sig at dobbeltchecke om evt. flasker på WA kan anskaffes billigere andre steder, end der hvor man lige selv hører til

Steffen

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.138 seconds