Genåbning af Benriach
19 years 9 months ago #1236
by MacLars
Genåbning af Benriach was created by MacLars
Som tidligere nævnt i
denne artikel
så genåbner Benriach-destilleriet,
Der er nu kommet lidt nyt som kan læses her hvor der bla. bliver nævnt at produktionen igen i slutningen af denne måned. Derudover har de på lagrene har fundet tønder med meget tørvet indhold - måske det eneste tørvede speyside whisky der findes. Dette vil de naturligvis bruge til noget. Benriach er tidligere kun blevet aftappet som 10 års, men man forventer at sende 12, 16 & 20 års på markedet. De regner med at sende de første aftapninger på markedet i August.
MacLars
Der er nu kommet lidt nyt som kan læses her hvor der bla. bliver nævnt at produktionen igen i slutningen af denne måned. Derudover har de på lagrene har fundet tønder med meget tørvet indhold - måske det eneste tørvede speyside whisky der findes. Dette vil de naturligvis bruge til noget. Benriach er tidligere kun blevet aftappet som 10 års, men man forventer at sende 12, 16 & 20 års på markedet. De regner med at sende de første aftapninger på markedet i August.
MacLars
Please Log på or Create an account to join the conversation.
19 years 9 months ago #1254
by dmwa
Replied by dmwa on topic Genåbning af Benriach
Dansk Maltwhisky Akademi besøgte BenRiach i lørdags! Vi fik en nosing af mange af de fade, de har på lager - fra 1966 - 2002, en meget interessant oplevelse.
Den røgede stil vil man genoplive - man havde faktisk lavet den første mash - som formentlig bliver destilleret i dag mandag den 5. juli 2004, så ja, de er i gang.
Den røgede 10 års udgave kommer til august. MAC Y er i Danmark udnævnt til deres importør, og ingen tvivl om, at MAC Y vil gøre meget for at introducere denne ye BenRiach.
Den er meget tørvet - MEN kan nemt udskilles fra Islay whiskies, da den ikke har hverken tang, salt eller andre kendetegn fra Islay - husk på, at det er en lokal tørverøg, den har fået.
Så udover at den er meget røget, er det ikke noget "Islay" over den - men absolut spændende, og en måde, som BenRiach vil adskille sig fra de øvrige Speyside whiskies på.
Der følger naturligvis en udførlig omtale i MALTEN, der udkommer medio august 2004.
Slainthe
DANSK MALTWHISKY AKADEMI
Flemming Gerhardt-Pedersen
Den røgede stil vil man genoplive - man havde faktisk lavet den første mash - som formentlig bliver destilleret i dag mandag den 5. juli 2004, så ja, de er i gang.
Den røgede 10 års udgave kommer til august. MAC Y er i Danmark udnævnt til deres importør, og ingen tvivl om, at MAC Y vil gøre meget for at introducere denne ye BenRiach.
Den er meget tørvet - MEN kan nemt udskilles fra Islay whiskies, da den ikke har hverken tang, salt eller andre kendetegn fra Islay - husk på, at det er en lokal tørverøg, den har fået.
Så udover at den er meget røget, er det ikke noget "Islay" over den - men absolut spændende, og en måde, som BenRiach vil adskille sig fra de øvrige Speyside whiskies på.
Der følger naturligvis en udførlig omtale i MALTEN, der udkommer medio august 2004.
Slainthe
DANSK MALTWHISKY AKADEMI
Flemming Gerhardt-Pedersen
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.124 seconds