Whisky festival i Bordershop Puttgarden

More
9 years 3 months ago #32780 by MacNiels

Brodershop Puttgarden afholder nu Whisky Festival over to dage, lørdag den 13. juni og søndag den 14. juni.

På dagen vil det være muligt at smage på flere end 300 produkter fra hele verden. Blandt dem Glenfiddichs 19-årige Age of Discovery single malt whisky, der som det eneste af Glenfiddichs produkter bliver modnet i amerikanske egefade, hvilket skaber en helt unik smag.

Forbered dig på en fantastisk dag i selskab med ligesindede, hvor du bliver guidet igennem smagsoplevelser fra hele verden i hyggelige omgivelser.

Som noget helt nyt tilbyder vi Master Classes begge dage, hvor vores eksperter dykker ned i spændende emner, og du får en fantastisk mulighed for at teste både viden og smagsløg i selskab med branchens absolutte specialister.

 

Read more...

Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #32781 by Macdeffe
Ja, det er efterhånden sådan at det at bruge ordet "unik" ifm. whisky svarer til at trække nazikortet i en diskussion :-)

Så har man "tabt"

Det er vist kun marketingsfolk der ikke ved en kæft om whisky der kan finde på at betegne en whisky modnet på amerikanske fade som "unik"

Nu ligger langt det meste af Glenfiddichs whiskyer på ex-bourbon. Det der adskiller den her AoD fra andre Glenfiddichs er at der Kun er brugt whisky fra ex-bourbon

Resten af deres aftapninger har enten fået en finish eller er vatted med sherryfade (som så typisk ofte også er amerikansk eg)

Steffen

Self-Styled Whisky Connoisseur

danishwhiskyblog.blogspot.com/

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #32783 by Droenert
Det lyder spændende. Er der nogen der har erfaringer fra den messe ?

En dram er altid bedre i godt selskab.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.140 seconds