The Lakes Distillery - er næsten kørende

More
9 years 7 months ago #31991 by dmwa
I går og i dag er der åbent hus på The Lakes Distillery, og Dansk Maltwhisky Akademi er blevet indbudt til at dække begivenheden. Receptionen hedder "First Destillation" - men som så meget andet, så har tidsplaner det med at blive rykket - så der går desværre nok en uge eller 2, inden der kom damp under kedlerne på dette destilleri, der ligger i det vidundelige Lakes District.

Vi har mødtes med Paul Currie, og vil i det kommende nummer af MALTEN, fortælle i dybden om dette nye destilleri. Det er ikke skotsk - men ligger vel ca 50 km fra grænsen i England. Dette gør, at man ikke er underlagt SWA´s bestemmelser om produktionsmetoder, og derfor regner man også med, at man én gang om måneden laver noget helt "galt" - en såkaldt "Crazy Day".

Indtil videre må vi dog nøjes med den blendede britiske whisky, der har et højt maltindhold - og som noget ganske nyt, indeholder whiskies fra Skotland, England, Wales og Irland (det må være Nordirland i denne forbindelse). Whiskyen hedder "One" og skulle signalere lidt Hugo Boss stil....??? Derudover har man lanceret en Gin og en Vodka (som man også producerer i en mindre kedel på The Lakes Distillery.

I Danmark bliver det Juuls, der distribuerer produkterne fra det nordengelske destilleri.

En mere uddybende artikel følger som sagt inden længe i MALTEN.

Slainthe

DANSK MALTWHISKY AKADEMI

Flemming Gerhardt-Pedersen

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.179 seconds