- Posts: 342
- Thank you received: 7
Whisky & BBQ!
- DanielChristensen
-
Topic Author
- Offline
- Platinum Member
-
Less
More
11 years 9 months ago #28548
by DanielChristensen
Whisky & BBQ! was created by DanielChristensen
Please Log på or Create an account to join the conversation.
11 years 9 months ago #28555
by Ladewig
Replied by Ladewig on topic Whisky & BBQ!
Først en glaze: Tag en pose frosne jordbær kom den i en gryde og kog det til en tyk mamelade med 1-2- dl. honning.Når den skal køle ned lader du en finthakket chili og 3 fed hvidløg gøre bærrene selskab. Og så er der tid til ca. 1 dl.Skodwhisky Smøres ud over det hele ca. 20 minuttet før det er færdigt. Jeg tabt e DM i fin stil for to år siden. Alle der smagte var helt pjattede. SÅ emn marinade. EN sjat olie med godt med chili, hvidløg pabrika,og hvad du ellers har i skabet. SÅ 1 pilsner. og hvis det er i orden med dig så 1 dl. Chivas, eller anden skodwhisky.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.232 seconds