- Posts: 24
- Thank you received: 0
Sprødstegte asparges med whisky
16 years 2 months ago #15391
by Ladewig
Sprødstegte asparges med whisky was created by Ladewig
Denne gang holder vi os i det vegetariske (næsten).
Man tager:
6 firske grønne asparges til hver.
Nogen små bacontern.
En sjat god neutral highlandwhisky (Vi brugte Tomintoul 10)
Bacontern steges på det groveste så de er meget sprøde.
Disse lægges til afkøling på køkkenrulle.
Aspargesne Steges et øjeblik i knaldvarm olie (solsikke eller vindruekerne).
Aspargsene anrettes på tallerkener, bacontern drysses på, og der dryppes ca. 1 cl. whisky ud over.
God apetit.
Henrik Ladewig
Man tager:
6 firske grønne asparges til hver.
Nogen små bacontern.
En sjat god neutral highlandwhisky (Vi brugte Tomintoul 10)
Bacontern steges på det groveste så de er meget sprøde.
Disse lægges til afkøling på køkkenrulle.
Aspargesne Steges et øjeblik i knaldvarm olie (solsikke eller vindruekerne).
Aspargsene anrettes på tallerkener, bacontern drysses på, og der dryppes ca. 1 cl. whisky ud over.
God apetit.
Henrik Ladewig
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.143 seconds