Tomme whiskytønder

More
4 years 11 months ago #30792 by dmwa
Tomme whiskytønder was created by dmwa
Vi har d.d. fået 30 hogsheads og 5 butts hjem fra Skotland - så står du og skal bruge en tønde til hjemmebaren, anden udsmykning, til haven eller??? - så kan vi levere. Prisen er DKK 650 for hogsheads (250 liter) og DKK 750 for butts (500 liter). Der er ikke destillerinavn på fadenderne, desværre (efterhånden er det jo plastikskilte med stregkoder, der præger billedet). Kan bestilles via vores hjemmeside whiskytilbud.dk/index.php/whiskytonder . Billeder kan sendes pr email - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #31948 by dmwa
Replied by dmwa on topic Tomme whiskytønder
Vi har igen i dag fået et læs whiskytønder hjem. De er meget populære. Så står du og skal bruge en tønde til hjemmebaren, anden udsmykning, til haven eller??? - så kan vi levere. Prisen er DKK 650 for hogsheads (250 liter) og DKK 750 for butts (500 liter). Der er ikke destillerinavn på fadenderne, desværre (efterhånden er det jo plastikskilte med stregkoder, der præger billedet). Kan bestilles via vores hjemmeside whiskytilbud.dk/index.php/whiskytonder. Billeder kan sendes pr email - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #32666 by dmwa
Replied by dmwa on topic Tomme whiskytønder
Så er vi igen på banen med et nyt læs whiskytønder. Har i dag fået 5 butts og 30 hogsheads hjem - så mangler du fortsat en opsamlingstønde til regnvand, hjemmebaren, anden udsmykning eller??? - så kan vi levere. Prisen er DKK 650 for hogsheads (250 liter) og DKK 750 for butts (500 liter). Der er ikke destillerinavn på fadenderne, desværre (efterhånden er det jo plastikskilte med stregkoder, der præger billedet). Kan bestilles via vores hjemmeside whiskytilbud.dk/index.php/whiskytonder. Billeder kan sendes pr email - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.063 seconds