- Posts: 342
- Thank you received: 7
Lær om bourbon hvor?
- DanielChristensen
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
Nogen der kender nogle gode steder på nettet hvor man kan læse mere om dette, eller hvor man kan downloade bøger om emnet?
På forhånd tak.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Hans blog er også en rigtig god kilde til information
chuckcowdery.blogspot.dk/
Sku skriver også interresante ting, men det er ikke alt der er om bourbon
recenteats.blogspot.dk/
På facebook er der mange sider om bourbon. Den her er nok den bedste når et kommer til info
www.facebook.com/groups/BourbonNews/?fref=ts
Vi har også en side for danske bourbonentusiaster der er knap så aktiv
www.facebook.com/groups/bourbondanmark/?fref=ts
Jeg har også skrevet lidt om bourbon på min egen blog, men det er mest lidt spredte hagl
danishwhiskyblog.blogspot.dk/search/label/Bourbon
En anden god side, der dog mest er anmeldelser er: www.lawhiskeysociety.com/
Steffen
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- DanielChristensen
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 342
- Thank you received: 7
Så må vi se om jeg ikke kan blive lidt klogere
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- DanielChristensen
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 342
- Thank you received: 7
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
‘‘Bourbon whisky’’, ‘‘rye whisky’’,
‘‘wheat whisky’’, ‘‘malt whisky’’,
or ‘‘rye malt whisky’’ is whisky produced
at not exceeding 160° proof from
a fermented mash of not less than 51
percent corn, rye, wheat, malted barley,
or malted rye grain, respectively,
and stored at not more than 125° proof
in charred new oak containers; and
also includes mixtures of such whiskies
of the same type.
Men reglen overholdes ikke altid i praksis. Nogle destillerier aftapper "Single Malt" (some ikke er reguleret) hvor der bruges ex-sherry/ex-bourbon
Steffen
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- DanielChristensen
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 342
- Thank you received: 7
Er der så overhovedet nogle regler de reelt bør følge??
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Det forvirrende kommer af at EU og USA har hver sin definition af Malt Whisky. Men da malt whisky indtil for nylig ikke rigtigt blev lavet i USA, så var der aldrig rigtigt nogen der tænkte over det. Men med alle de små destillerier der skyder op i USA (De er nok over 500) og hvor nogle læner sig opad Skotlands produkter så skal man lige sørge for at twiste sin etiket rigtigt
Steffen
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- DanielChristensen
- Topic Author
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 342
- Thank you received: 7
Tak for altid hurtigt og fyldestgørende svar!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Generelt er amerikansk whisky baseret på mashbills, inkl. malt whisky
Steffen
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.