Whisky World lukket???

More
19 years 11 months ago #1064 by MacLars
Hej

Jeg har hørt den triste nyhed at Whisky World i Kastrup er lukket/lukker - er det rigtigt??

MacLars

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
19 years 11 months ago #1065 by sixsquare
Replied by sixsquare on topic Whisky World lukket???
Hej Lars.

Jeg var i lufthavnen onsdag og lørdag i sidste uge og der var der rigtig nok ikke længere nogen Whisky World. Butikken stod stadig nævnt på oversigtsskiltene, men selve butikken var umiddelbart nedtaget. I hvert fald var der store afskærmningerne i form af træplader.

Måske kunne vi få Martin Markvardsen til at give en forklaring her i forummet...?

Slainthe
Jens Albagaard
Sixsquare.dk


Læs flere whiskynyheder på www.sixsquare.dk !!!

Please Log på or Create an account to join the conversation.

More
19 years 11 months ago #1066 by whiskyconsult
Hej Alle
Ja, det er rigtig som Jens siger at Whisky World er revet ned. Grunden til det, er en politisk beslutning fra ejerene I Italien. De ønsker ikke at have special butikker på spiritussiden, for de mener ikke det er nødvendigt at kunder skal have vejliedning når der købes Cognac/Whisky.
Der vil være en lille afdeling af WW i terminal 3 i den butik som hedder Cigar Club, men udvalget her vil ikke være som i "gamle" dage, da der kun vil være meget få specialaftapninger..
Det var bestemt ikke mangel på omsætning der gjorde at de ville lukke. Whisky World var den butik pr. kvm. der solgt bedste i lufthavnen, derfor kan man kun stå tilbage med en tom fornemmelse og tænke hvorfor.
Da den "gamle" WW skulle lukke var det fordi firmaet bagved havde sovet i timen og mere eller minder havde "glemt" at byde på licitationen. De ville gerne samle alle butikker under det nye supermarked, men så gemte de WW i det fjerneste hjørne, så folk ikke kunne finde det og derfor troede folk allerede dengang at WW var lukket. Nu vil Italiernerne have et stort supermarked uden specialister ansat.

Jeg er naturligvis skuffet over deres beslutning og har derfor valgt at sige stop. Jeg starter i Whisky House på Peter Bangs Vej 74 det som også er kendt som Holte Vinlager. Der vil der blive en stor whiskyafdeling hvor konceptet bliver kørt ind under navnet Whisky House. Jeg håber at alle der savner WW i lufthavnen vil kigge forbi den Peter Bangsvej 74 til en whiskysnak og alle jer der ikke savner WW kig endelig forbi alligevel.

Tak for jeres støtte igennem årene, jeg håber i vil overføre den til Whisky House.

Martin

Martin Markvardsen
Senior Brand Ambassador
Highland Park & The Macallan

Please Log på or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.205 seconds