- Posts: 276
- Thank you received: 0
Lige nu drikker jeg en...
- MacChristensen
- Offline
- Elite Member
Slainte,
Jesper
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Tough Job but somebody's gotta do it
Macdeffe
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Tak Lading
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- stavnsbjerg
- Offline
- New Member
- Posts: 5
- Thank you received: 0
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Rart med et nyt "ansigt"
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- stavnsbjerg
- Offline
- New Member
- Posts: 5
- Thank you received: 0
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Den fortjener bedre.
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- stavnsbjerg
- Offline
- New Member
- Posts: 5
- Thank you received: 0
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
I mine øjne gør det den meget tør. Men får den lov til at stå åben nogen år, så er den mere drikkelig.
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- stavnsbjerg
- Offline
- New Member
- Posts: 5
- Thank you received: 0
Henrik
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Den skal ha lidt af den "beskidte"olie i sig for at den er hjemme.
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Please Log på or Create an account to join the conversation.
jeg er jo lidt vild med Glenfarclas
jeg starter med
1. SMWS 1.137 "
Mvh
Dennis Lund
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- WhiskyMadsen
- Offline
- Senior Member
- Posts: 79
- Thank you received: 0
Det er da rigtigt, det må jeg også huske!Jeg er ved at afilte en Bruichladdich Full Strength 1989 13ypå 57.1
Tough Job but somebody's gotta do it
Macdeffe
Af med proppen og lidt PC 6 i glasset.
Vi ses på lørdag
Jakob
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- dongregers
- Offline
- Premium Member
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Dejlig tørvet og ikke længere så reserveret efter at flasken har stået åben i lidt over en uge
//Esben
Please Log på or Create an account to join the conversation.
MacDeffe
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Springbank21
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 345
- Thank you received: 0
mvh
Torben (QW)
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Hans-Henrik
- Offline
- Elite Member
- Posts: 177
- Thank you received: 0
Glenfiddich Vintage Reserve 1968 - 50,3%vol cask 13147 aftappet 1999
Glenfiddich Private Vintage 1974 for Fenton Tower - 47,7%vol cask 38231 aftappet 2001
Glenfiddich fadprøve 1973 - 49,1% cask 7564 aftappet 2008
og vinderen var Fenton Tower, fyldt med masser af frugt. Jeg har lidt med til Limburg, så prik mig på skulderen og smag hvis der ellers er noget tilbage ................
Vi ses dernede
Slainthe
Hans-Henrik
Please Log på or Create an account to join the conversation.
- Springbank21
- Offline
- Platinum Member
- Posts: 345
- Thank you received: 0
PEAT FREAKS whatch out.
mvh
Torben (QW)
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Darach Ùr - New Wood - ja, tak - det skal jeg lige love for...fadpåvirkningen er massiv :shock:
Flasken er lige blevet åbnet og det er min erfaring at hvis whisky'en for lov at ånde lidt i flasken - gerne op mod en uges tid, så ændrer den sig en del.
Lige nu er noterne:
Farve: Rav
Duft: Allerede her trænger fadet igennem, men efter noget tid dæmper det sig
Smag: Fad - og meget af det, får faktisk en del nødde-karakter og noget brændt sukker? 5 dråber vand dæmper fadpåvirkningen og gør det meget mere krydret - pludselig en del bedre.
Finish: Tror denne her skal have noget tid - lige nu er der meget fad i eftersmagen, men bitter sødme findes også sammen med de andre noter af smagen...eftersmagen varer læææænge
Umiddelbar dom:
Ikke hvad jeg forbinder med en Bunnahabhain, men spændende - det er den...
Glæder mig til flasken har fået noget luft for at se hvad det gør ved den...
Mvh
Claus
So many malts - so little time...
themaltdesk.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Rosebank 1990 15y, OMC 50%, 242 bt.
Slainte Mhath
Søren, MWL
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Faktisk en hæderlig whisky hvis man tager den for hvad den er - ung og svensk
Positivt overrasket Fin som terassewhisky i en tumbler med et par isterninger i :shock:
/claus
So many malts - so little time...
themaltdesk.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Fino sherry, 642 btls
Ikke just en sommer dram, men smager helt igennem ret godt
Niels
Niels Ladefoged
Whiskynyt.dk
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Jeg vælger i stedet at kæmpe med en Glenmorangie Traditional, 57,2%
Slainte Mhath
Søren, MWL
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Fik en lille sample fra QW, da jeg var til åbningsfest hos Skovgaard Vine i Slagelse. Tak Gert.
PE fra et rigtigt godt sherryfad. Sød frugt og nødder i en marinade af peber, honning/sirup, karamel/toffee og ristet på en Weber grill.
Røgen er på ingen måder dominerende, og denne aftapning virker derfor lidt mere kompleks end de andre PE fra WhiskyOwner.
Slainte Mhath
Søren, MWL
Please Log på or Create an account to join the conversation.
1983-97 43%
Sigantory fad 1639
Lidt tynd i både smag og duft, må nok mest tilskrives de 43% Fadet er nok også godt brugt.
Men den smag der er, er ikke så dårlig, ryger lige ned....
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.
cask 140
håndaftappet på distilleriet 3. maj 2007
stærk sag, den skal man lige hoste lidt i.
Ellers en en whisky fra et helt fantastisk bourbonfad, masser af træ og vanille
MacDeffe
Self-Styled Whisky Connoisseur
danishwhiskyblog.blogspot.com/
Please Log på or Create an account to join the conversation.
Glemmer i hvert fald aldrig første gang du serverede den...
Kl 08.00 på vej i bussen til lufthavnen på London turen. for mit vedkommende før der kom fast føde i maven
Peter
Den bedste dram er den næste dram!
Please Log på or Create an account to join the conversation.