Macallan Estate

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

The Macallan lancerer aftapningen Estate. Estate er skabt på byg dyrket på Easter Elchies' ejendom. Easter Elchies er det gods, hvor The Macallan har hørt hjemme siden 1824 – og det er konturerne af Easter Elchies, man kan se i logoet.  
 
"Med sine vidunderligt søde citrusnoter og varmende trænoter er The Macallan Estate en fyldig, tilfredsstillende og kompleks spiritus. Den hylder det frugtbare Speyside, hvor The Macallan hører til, ligesom den fejrer det enestående håndværk, vi har været kendt for siden 1824," siger Sarah Burgess, der er Whisky Maker hos The Macallan.
 
Det knap 200 hektarer store område, Easter Elchies råder over, ligger i Speyside-region i Skotland. Bygmarker bugter sig langs kanten af floden Spey, som man også kan se fra det nye The Macallan-destilleri, der slog dørene op i 2018.

 
"Vores Easter Elchies-ejendom ligger i det skønne naturområde, Speyside-regionen i Skotland er, og vi er stolte af at kunne kalde det vores hjem," siger Sarah Burgess, Whisky Maker for The Macallan.
 
The Macallan Estate har en alkoholprocent på 43 %.

Noter:
Farve: Kastanje

Aroma: Varme, beroligende og hjemlige noter af kanel. Noter af træ og appelsinolie, der går over i tørrede frugter med sød citron, banan og karamel

Palate: Blød og varmende med noter af træ, der går over i en tør havresmag med kandiseret rosin og frisk figen. Derefter en sød, frisk appelsin og delikat, frisk citrus

Finish: Et sødt citrustwist

Pris DKK 1799.

Log-på for at kommentere