Nye single malts fra Bacardi

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Bacardi sender i løbet af 2014 og 2015 en række nye single malts på markedet.

Der er tale om single malts fra destillerierne Aberfeldy, Aultmore, Craigellachie, Macduff og Brackla startende med de billigere udgaver og til sidst i 2015 sende high-end whisky på markedet. 

Fra Aberfeldy er der kommet en 12år aftapning og der kommer yderligere 2 mere en heavily-sherried 16års aftapning og en masala-finished 30års aftapning der først vil komme i 2015.

Der kommer tre aftapninger fra Aultmore, alle er på 46%, ikke kold filtreret og ikke tilsat karamel. Der er tale om en 12års og 25års der kommer til oktober og en 21års til travel retail.

 

Craigellachie kommer med en 13-, 17- og 23års aftapning og en 19års til travel retail. Der ud over kommer der en 11års aftapning eksklusiv for Craigellachie Hotel.

Macduff der har været brugt til Glen Deveron aftapningen vil forstsætte, dog vil det uden for Skotland blot komme til at hedde Deveron. Men herfra kommer der treaftapninger, en 12-, 18- og 25års aftapning.

Sidst men ikke mindst så er Royal Brackla kommet med en lille smule single malt i form af en 35års aftapning. Der ud over kommer der i foråret 2015 henholdsvis en 12-, 16- og en 21års aftapning.


Kilde: The Spirits Business

Log-på for at kommentere

LochLading replied the topic: #31335 5 years 7 months ago

MacNiels wrote: Værd at notere at der ikke er en eneste NAS aftapning imellem.. Det er stik modsat hvad mange andre destillerier kommer med.


Det lagde jeg også mærke til. Det bliver spændende med priserne... :)

Henrik
MacNiels's Avatar
MacNiels replied the topic: #31334 5 years 7 months ago
Værd at notere at der ikke er en eneste NAS aftapning imellem.. Det er stik modsat hvad mange andre destillerier kommer med.