Danish Spirit Event 2017

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

PRESSEMEDDELELSE

Årets store spiritusbegivenheder i Aarhus, Odense & Haslev

Her i oktober er der lagt op til et par fantastiske spiritusoplevelse, når nogle af spiritusbranchens store personligheder gæster Danmark. Der bliver mulighed for at smage god whisky, cognac, rom, gin og andre dejlige spiritusprodukter. Det er LAGO-import og tre dansk vinhandlere, der har taget initiativ til disse store spiritusbegivenheder.

 

Når smagningen sættes i gang de tre steder, får alle gæster en ”goodie bag” med smageprogram, smagepoletter og andre gode sager (bl.a. lidt gode miniatureflasker). Det vigtigste er dog smageglasset, som man kan bruges flittigt, da der er mere end 100 forskellige produkter der kan smages. Og skulle der være nogle produkter, som man forelsker sig i på dagen, vil det være muligt at bestille til stærke tilbudspriser på selv dagen.

Smagningerne afholdes som følger:
Torsdag, den 26. oktober: i Viby Centeret m/Brdr. Schmidt Vinhandel som tovholder - fra kl. 19.00 – 22.00

Fredag, den 27. oktober: i Odd Fellow Palæet i Odense m/Vinens Verden Slotsgade som tovholder - fra kl. 19.00 – 22.00

Lørdag, den 28. oktober: i Badmintonhallen i Haslev m/Tønden som tovholder. fra kl. 14.00 – 17.00

Flere producenter deltager

Flere producenter fra bl.a. Skotland har meldt deres ankomst, og de vil skænke af de gode produkter, og besvarer spørgsmål, og i øvrigt øse af deres store viden om produkterne.

Den største personlighed er nok Distillery Manager James MacTaggert fra whiskydestilleriet Arran. Det er meget sjældent, at nogen får lokket James væk fra sit dejlige destilleri på den smukke ø Arran. Men han har helt ekstraordinært indvilget i at stille op til Danish Spirit Event, og han ledsagers af Sales Manager Andy Bell.

Whiskyen fra Arran er ét af de bedst sælgende whiskybrands i Danmark. Siden opstarten i 1995 er destilleriet flere gange blevet anerkendt for sin dynamiske kraft i skotsk whiskyindustri. I 2007 blev Arran udnævnt som "Scottish Distiller of the Year" af Whisky Magazine. I 2005 vandt destilleriet "The Queens Award for Enterprise", som er den største og vigtigste hædersbevisning for erhvervslivet i hele Storbritannien.

Derudover deltager repræsentanter fra bl.a. cognachuset Maxime Trijol, destillerierne GlenDronach, Glenglassaugh og fra Albert Michlers Distillery. Endvidere deltager Scott Laing, som er en af ejerne af den berømte skotske whiskyaftapper Hunter Laing & Co. der er beliggende i Glasgow.

 

Billetten koster KUN 100,- pr. person

Har man lyst til at deltage, er adgangsprisen kun kr. 100,- pr. person. Billetter til de tre events skal købes på forhånd hos én af de tre vinhandlere, men vent ikke for længe. Der er kun et begrænset antal billetter, og det forventes at Danish Spirit Event 2017 vil blive lidt af et tilløbsstykke, og at der vil blive helt udsolgt i løbet af de kommende uger.

Billetterne kan købes her:

Torsdag, den 26. oktober: www.gladforvin.dk

Fredag, den 27. oktober: www.godevine.dk

Lørdag, den 28. oktober: www.toenden.dk

Med i prisen følger 3 smagepoletter, således at de første 3 dram er betalt. Derefter kan man tilkøbe poletter.

Log-på for at kommentere

MacNiels's Avatar
MacNiels replied the topic: #34377 1 year 2 months ago
Hvis der er nogen som ikke har nået at være med til Danish Spirit Event, så kan der deltages i aften i Badmintonhallen i Haslev.

Var selv afsted i torsdags og kunne sagtens have brugt længere tid end det afsatte. Der var masser af spændende aftapninger at vælge imellem.

Hvis jeg lige skal nævne et par stykker i tilfældig rækkefølge som topper på min liste:
Kilkerran 8yo CS, Arran 17yo fra 2000, GlenDronach Batch 6 og Kill Devil 1998 - Caroni.

Håber at næste gang ikke bliver en torsdag :-) og at der er mulighed for at blive en time længere.