SMWS Festival

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Alle whiskyentusiaster inviteres hermed til en ny og anderledes whisky festival i Danmark.

The Scotch Malt Whisky Society, er en klub og uafhængig aftapper der har eksisteret siden 1983 – de sidste 4 år også i Danmark.

SMWS aftapper udelukkende enkeltfade, ved fadstyrke uden kølefiltrering og naturligvis uden nogen former for tilsætningsstoffer.

For første gang på dansk jord, afholdes en whisky festival, udelukkende med produkter fra SMWS.

Festivalen foregår i Torvehallerne i Vejle, fredag den 3. og lørdag den 4. februar 2017.

Fredag den 3. februar er der mulighed for at deltage gratis i en Casual Day sammen med mange medlemmer. Der vil være mulighed for at forhåndstilmelde sig en whisky quiz, hvor der kan vindes præmier til brug om lørdagen, samt mulighed for at deltage i Masterclass med ambassadører fra Skotland.

Lørdag den 4. februar, er en decideret messe fra kl. 10.00 – 19.00, hvor der er mulighed for at smage på de mange forskellige aftapninger. Prisen for at deltage i messen er 100 kroner, og hver deltager får udleveret 3 poletter at smage for. Derefter er prisen fortsat 100 kroner for 3 poletter, og smagsprøverne koster 1 polet.

Derudover er lørdagen fyldt med minismagninger og masterclasses, som man ligeledes kan forhåndstilmelde sig.

Uanset om I måtte have lyst til at deltage på egen hånd, eller lave en udflugt for Jeres whiskylaug, kan I tilmelde Jer ved at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig hilsen
Thomas Korsgaard
Manager & Brand Ambassador
The Scotch Malt Whisky Society Denmark
Log-på for at kommentere